Friday, February 9, 2007

Thai grønsaker

ผักบุ้ง
Sump Grønsak

ดอกกระหล่ำ
Blomkål

บุคโคลี่
Brokkoli

ผักคะน้า
Kinesisk Brokkoli

ผักกาดขาว
Kina Kål

ผักกวางตุ้งจีน
Chinese Mustard Green

ผักกวางตุ้งไต้หวัน
Pak Choi

หัวไชเท้า
Kinesisk Reddik

แครอท
Gulrot

แตงกวา
Slangeagurk

มะละกอ
Papaya

ฟักทอง
Gresskar

ฟักเขียว
Kinesisk Gresskar

ถัวพู
Vinge Bønne

ถั่วฝักยาว
Lang Bønne

ถั่วงอก
Bønnespirer

ถั่วลันเตา
Sukkererter

สะตอ
Snurret Klasebønne

มะเขือ
Epleaubergine

มะเขือเทศ
Tomat

มะเขือม่วง
Eggplante (Aubergine)

มะเขือยาว
Lang Eggplante

บวมเหลี่ยม
Angled Loofah

มะระ
Bitter Melon

หน่อไม้
Bambus Skudd

หัวปลี
Banan blomst

ข้าวโพดอ่อน
Baby Mais

ใบกระเพรา
Hellig Basilikum

ใบแมงลัก
Thailandsk Kamferbasilikum

ใบโหระพา
Thailandsk Basilikum

ผักชี
Koriander

ต้นหอม
Vårløk

กุยช่าย
Kinesisk Gressløk

ผักชีฝรั่ง
Saw Leaf Herb

สะระแหน่
Mynte

พริกขี้หนู
Chili

พริกเหลือง
Gul Chili

พริกหยวก
Klokke Chilli

พริกหวาน
Søt Chili

เห็ดหอม
Shiitake Sopp

เห็ดหอมแห้ง
Shiitake tørket Sopp

เห็ดฟาง
Strå Sopp

เผือก
Taro

มันสำปะหลัง
Cassava Rot

รากบัว
Lotus Rot

มะพร้าว
Kokos

1 comment:

Tom Yum Koong said...

Hei,Jeg fant bloggen din for noen uker siden og hadde tenkt at jeg skulle skrive melding til deg,men desverre glemte jeg:-)
Jeg er også interessert i å lage mat,særlig Thai mat,for jeg kan bare det hahaha
Jeg er imponert over hvor flink du er,og nå er jeg din fan og har lagt deg på mine favoritter.Jeg skal føle med hva du har skrevet.
Ha en fin dag,Tom Yum Koong:-)