ผักบุ้ง
Sump Grønsak
ดอกกระหล่ำ
Blomkål
บุคโคลี่
Brokkoli
ผักคะน้า
Kinesisk Brokkoli
ผักกาดขาว
Kina Kål
ผักกวางตุ้งจีน
Chinese Mustard Green
ผักกวางตุ้งไต้หวัน
Pak Choi
หัวไชเท้า
Kinesisk Reddik
แครอท
Gulrot
แตงกวา
Slangeagurk
มะละกอ
Papaya
ฟักทอง
Gresskar
ฟักเขียว
Kinesisk Gresskar
ถัวพู
Vinge Bønne
ถั่วฝักยาว
Lang Bønne
ถั่วงอก
Bønnespirer
ถั่วลันเตา
Sukkererter
สะตอ
Snurret Klasebønne
มะเขือ
Epleaubergine
มะเขือเทศ
Tomat
มะเขือม่วง
Eggplante (Aubergine)
มะเขือยาว
Lang Eggplante
บวมเหลี่ยม
Angled Loofah
มะระ
Bitter Melon
หน่อไม้
Bambus Skudd
หัวปลี
Banan blomst
ข้าวโพดอ่อน
Baby Mais
ใบกระเพรา
Hellig Basilikum
ใบแมงลัก
Thailandsk Kamferbasilikum
ใบโหระพา
Thailandsk Basilikum
ผักชี
Koriander
ต้นหอม
Vårløk
กุยช่าย
Kinesisk Gressløk
ผักชีฝรั่ง
Saw Leaf Herb
สะระแหน่
Mynte
พริกขี้หนู
Chili
พริกเหลือง
Gul Chili
พริกหยวก
Klokke Chilli
พริกหวาน
Søt Chili
เห็ดหอม
Shiitake Sopp
เห็ดหอมแห้ง
Shiitake tørket Sopp
เห็ดฟาง
Strå Sopp
เผือก
Taro
มันสำปะหลัง
Cassava Rot
รากบัว
Lotus Rot
มะพร้าว
Kokos
Friday, February 9, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Hei,Jeg fant bloggen din for noen uker siden og hadde tenkt at jeg skulle skrive melding til deg,men desverre glemte jeg:-)
Jeg er også interessert i å lage mat,særlig Thai mat,for jeg kan bare det hahaha
Jeg er imponert over hvor flink du er,og nå er jeg din fan og har lagt deg på mine favoritter.Jeg skal føle med hva du har skrevet.
Ha en fin dag,Tom Yum Koong:-)
Post a Comment