Jeg har vært i Norge siden 2000 og jeg synes at de norske liker best thaimat som er:-
1. Satay
Moo Satay – svinekjøtt marinert i satay-saus. Grilles på små trespyd, og dyppes i nøttesaus.
2. Vårruller
Vårruller lages av ulike typer kjøttdeiger og grønsaker(krydder og sauser) pakket i rispapir eller vårrull pastry og frityrstekt.
Rispapir Laget av en blanding av rismel, vann og salt, rullet ut maskinelt til papirtykkelse og deretter tørket på bambusmatter i sola. Dette gir dem det fine rutemønsteret.
Vårrull pastry Laget av en blanding av hvetemel, vann og salt, rullet ut maskinelt til papirtykkelse. Dette produktet skiller seg fra rispapir da dette er laget av hvetemel og ikke rismel, samt at dette produktet ikke er tørket slik som rispapir er. Dette produktet er en frysevare.
Er de noen andre thaimat som dere liker best også, bare si fra. Da kan jeg sette på liste her.
Tuesday, January 27, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment