Friday, February 9, 2007

Hermetikk

Dette er normalt varer med lang holdbarhet. Disse varene er for eksempel: Kokos melk, Rambutan i sirup, Bambus i skiver, Syltet hvitløk, Syltet ingefær og yanangekstrakt.

Harmetikk som jeg kan få tak i
Kokos melk
Rambutan i sirup
Jackfruit i sirup
Lychee i sirup
Moden papaya i sirup
Moden mango i sirup
Bambus i skiver
Bambusskudd tupp
Kondensert melk

Hermetikk beskrivelse

Kokosmelk er brukt i en stor mengde retter, desserter sjekk ut oppskrifter.
Ingredienser: Kokosmelk og vann. Usukkret.

Rambutan i sirup Rambutan er en søt og delikat frukt med saftig og velduftene hvitt fruktkjøtt. Serveres ofte i Thailand ved å helle boksens innhold i en bolle med isbiter.
Ingredienser: Vann, rambutan, sukker.

Longan i sirup Denne frukten som er hjemmehørende i Sør-Øst Asia er rund, ca. 25mm i diameter med et hvitt mykt fruktkjøtt. Longan har en parfymeaktig smak som er delikat og søt. Spises som snack, ofte servert i en bolle med isbiter.
Ingredienser: Vann, longan, sukker.

Palmehjerter med jackfruit Palmehjerter er rik på vitamin A og C. Den er smakfull, og i kombinasjon med jackfruit, som har et lysegult fruktkjøtt, og er søt med en velduftende aroma, er dette en delikatesse som bør prøves. Spises som dessert, ofte servert i en bolle med isbiter.
Ingredienser: Palmehjerter, jackfruit, vann og sukker.

Lychee i sirup Fersk lychee har et tykt, lyserødt skall. Det myke, hvite fruktkjøttet er glatt og søtt, 25-50 mm i diameter. Serverse ofte i Thailand ved å helle boksen i en bolle med isbiter.
Ingredienser: Vann, lychee, sukker.

Bambus i skiver Brukes i en rekke thailandske og kinesiske oppskrifter. Ofte sammen med rød karripasta samt alle typer kjøtt tilberedt i wok.
Ingredienser: Bambusskudd, vann.

No comments: